Invalid Displayed Gallery

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója, 7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb, 14 – mäkkýše

Ingrediencie

-

Suroviny

  • cibuľa - 1
  • kel - 1
  • mrkva, petržlen - 2-3
  • šampiňóny - 1/2 kg
  • Medvedí cesnak - 5-6 lístkov
  • červená paprika - čerstvá
  • olivový olej - za studena lisovaný
  • Tamari - sójová omáčka
  • korenie - čierne
  • rasca - mletá
Objednať teraz

Návod na prípravu:

  • 1zeleninu umyjeme, nakrájame na kocky alebo rezance
  • 2cibuľu umyjeme, nakrájame na mesiačiky a podusíme na oleji do sklovita
  • 3postupne pridávame mrkvu, petržlen, šampiňóny, kel, červenú papriku
  • 4osolíme, ochutíme čiernym korením a rascou
  • 5dusíme spolu asi 30 minút – za občasného miešania a podlievania vodou
  • 6nakoniec pridáme pokrájaný Medvedí cesnak
  • 7podľa potreby dochutíme sójovou omáčkou Tamari a Umeoctom
  • 8podávame ako zeleninový prívarok alebo vmiešame uvarené cestoviny (prípadne bielkovinu) a podávame ako teplý zeleninový šalát

Súvisiace príspevky

Pridajte komentár