vhodný pre všetky ročné obdobia, pre dospelých aj deti, zdravých aj menej zdravých

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója, 7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb, 14 – mäkkýše

Ingrediencie

-

Suroviny

  • pšeno - uvarené
  • jablká - 3-4
  • hrozienka - alebo iné sušené ovocie
  • škorica - alebo zázvor
  • smotana (6) - sójová
  • koncentrát - jablkový
  • vanilkový puding - na zahustenie dusených jabĺk
Objednať teraz

Návod na prípravu:

  • 1pšeno uvaríme obvyklým spôsobom (pšeno : voda 1 : 2)
  • 2jablká umyjeme, očistíme (časť pokrájame na kocky)
  • 3hrozienka umyjeme, necháme odstáť vo vode
  • 4suroviny vložíme do nádoby mixéra (aj so sójovou smotanou, jablkovým koncentrátom a šálkou vody a rozmixujeme na hladkú zmes
  • 5jablká pokrájané na kocky podusíme s jablkovým koncentrátom, škoricou a hrozienkami.
  • 6zahustíme vanilkovým pudingom, krátko povaríme
  • 7pšenový krém vložíme do pohára, pridáme podusené jablká
  • 8ozdobíme BL piškótami
  • 9môžeme vložiť aj do kelímkov – do práce, deťom do školy

Súvisiace príspevky

Pridajte komentár