Log-in
Pon-Pia (8:00 - 19:00) Sob (9:00 - 14:00)
OC Freshmarket, Rožnavská 1A, Bratislava 831 04
0903/230 227
Domov
Menu
Obedové menu na dnes
Obedové menu na týždeň
Makrobiotika
Produkty
Polievka Halo Soupseen
Kuzu
Shoyu
UME pasta
UME boshi
UME ocot
Miso
Mladý jačmeň
Trstinová melasa – Blackstrap
Riasy
Kalendár udalostí
O nás
ZDRAVÍČKO – k Vašim službám
Zdravie na tanieri
Zdravíčko včera a dnes
Zamyslenia
Zdravíčko
Klub Zdravíčko
Roy Littlesun
Kurz Nitra máj 2016
Jarná očista organizmu
Recepty
Sladká odmena
Recepty pre začiatočníkov
Jar v kuchyni
SEITAN – „mäso“ v novej kvalite
Workshop
ENKAUSTIKA s Beatkou
Varte s nami
Kurz varenia VARME HRAVO ZDRAVO I.
Kurzy varenia a pečenia
Kurz varenia s Royom Littlesunom
Kurzy varenia s Gabikou
Blog Varecha.sk
Blog.Eugenika
Galéria
Nielen chlebom…
Jadáleň Zdravíčko
Kontakt
Zásady ochrany osobných údajov
VEĽKONOČNÉ TOFU VAJÍČKO S RYŽOU A BYLINKAMI (BL)
1 January 1970
Bezlepkové
13
13
Likes
[Zobraziť prezentáciu]
Ingrediencie
Suroviny
Ryža natural -
500g
Údené Tofu -
1-2 bal.
Kukuričné lupienky -
hrsť - (znížia vlhkosť zmesi, pri pečení nepraská)
Petržlenová vňať -
najemno posekáme
Medvedí cesnak -
najemno posekáme
Olivový olej -
za studena lisovaný na potretie vajíčok
čierne korenie -
podľa chuti
muškátový orech mletý -
podľa chuti
nové korenie mleté -
podľa chuti
koriander mletý -
podľa chuti
Objednať teraz
Návod na prípravu:
1
do misky dáme postupne všetky uvedené suroviny
2
dobre premiešame, tvarujeme vajíčka
3
potrieme olejom (môžeme aj pri formovaní rukami)
4
dáme zapiecť do ružova na 15 minút pri teplote 180 stupňov
5
podávame s rôznymi prívarkami (špenátový) alebo šalátmi a prílohami
6
môžeme preliať Tofu dressingom a podávať aj ako predjedlo.
About Chef
Gabika Žlebeková
jedalen.zdravicko@gmail.com
©2017 Zdravíčko EVERA - Všetky práva vyhradené