

0
Téma kurzu: Tekvica Hokkaido – jesenné slnko na tanieri
Variť budeme polievku, 3 hlavné jedlá, prílohu ryžu natural, ochucovadlo Gomashio, šalát pickles, pomazánku, dressing, 3 dezerty, smoothie.
Kurz Varme hravo zdravo bohatí Vašu kuchárske vnímanie o:
– princípy makrobiotického životného štýlu pri varení a pochopení životných súvislostí
– istotu, že varešku a panvicu môžete držať – ZDRAVO – vo vlastných rukách
– radosť z nového zdroja kuchárskych možností a kombinácií potravín
– energetické vyváženie potravy počas celého dňa
JEDÁLNY LÍSTOK
ZÁKLADNÉ RECEPTY
- Zeleninová Miso polievka
- Varená ryža natural
- Restovaná mrkva vo woku
- Kvasená kapusta „pickles“
- Šalát „Vitamínko“
- Sézamové ochucovadlo Gamashio
JEDLÁ Z TEKVICE HOKKAIDO
- Hokkaidová omáčka s tekvicovými semienkami
- Pečené Hokkaido
- Karbonátky z tekvice Hokkaido
- Špíz z tekvice Hokkaido, zeleniny a Tofu
- Guľáš z bobice, Hokkaida, šampiňónov a zeleniny
- Hokkaidový dressing s cesnakom a bylinkami
- Hokkaidová pomazánka s Chilli korením
DEZERTY Z TEKVICE HOKKAIDO
- Pečené Hokkaido so škoricou (zázvorom)
- Hokkaidový „pšenáčik“
- Hokkaidový puding
- Hokkaidové Smoothie
- Makovoec z kuskusu s hokkaidovou polevou a brusnicami
Cena kurzu: 20,- € vrátane učebného materiálu, receptúr, surovín, konzumácie.
Prihlásiť sa môžete mailom, telefonicky alebo osobne v jedálni:
jedalen.zdravicko@gmail.com
0903/230227