Téma kurzu: Tekvica Hokkaido – jesenné slnko na tanieri
 
Variť budeme polievku, 3 hlavné jedlá, prílohu ryžu natural, ochucovadlo Gomashio, šalát pickles, pomazánku, dressing, 3 dezerty, smoothie.
 
Kurz Varme hravo zdravo bohatí Vašu kuchárske vnímanie o:
– princípy makrobiotického životného štýlu pri varení a pochopení životných súvislostí
– istotu, že varešku a panvicu môžete držať – ZDRAVO – vo vlastných rukách
– radosť z nového zdroja kuchárskych možností a kombinácií potravín
– energetické vyváženie potravy počas celého dňa
JEDÁLNY LÍSTOK

ZÁKLADNÉ RECEPTY

  • Zeleninová Miso polievka
  • Varená ryža natural
  • Restovaná mrkva vo woku
  • Kvasená kapusta „pickles“
  • Šalát „Vitamínko“
  • Sézamové ochucovadlo Gamashio

JEDLÁ Z TEKVICE HOKKAIDO

  • Hokkaidová omáčka s tekvicovými semienkami
  • Pečené Hokkaido
  • Karbonátky z tekvice Hokkaido
  • Špíz z tekvice Hokkaido, zeleniny a Tofu
  • Guľáš z bobice, Hokkaida, šampiňónov a zeleniny
  • Hokkaidový dressing s cesnakom a bylinkami
  • Hokkaidová pomazánka s Chilli korením

DEZERTY Z TEKVICE HOKKAIDO

  • Pečené Hokkaido so škoricou (zázvorom)
  • Hokkaidový „pšenáčik“
  • Hokkaidový puding
  • Hokkaidové Smoothie
  • Makovoec z kuskusu s hokkaidovou polevou a brusnicami
Cena kurzu: 20,- € vrátane učebného materiálu, receptúr, surovín, konzumácie.
 
Prihlásiť sa môžete mailom, telefonicky alebo osobne v jedálni:
jedalen.zdravicko@gmail.com
0903/230227