Log-in
  • Pon-Pia (8:00 - 19:00) Sob (9:00 - 14:00)
  • OC Freshmarket, Rožnavská 1A, Bratislava 831 04
  • 0903/230 227
Zdravíčko EVERA
  • Domov
  • Menu
    • Obedové menu na dnes
    • Obedové menu na týždeň
  • Makrobiotika
  • Produkty
    • Polievka Halo Soupseen
    • Kuzu
    • Shoyu
    • UME pasta
    • UME boshi
    • UME ocot
    • Miso
    • Mladý jačmeň
    • Trstinová melasa – Blackstrap
    • Riasy
  • Kalendár udalostí
  • O nás
    • ZDRAVÍČKO – k Vašim službám
    • Zdravie na tanieri
    • Zdravíčko včera a dnes
    • Zamyslenia
    • Zdravíčko
  • Klub Zdravíčko
    • Roy Littlesun
      • Kurz Nitra máj 2016
    • Jarná očista organizmu
    • Recepty
      • Sladká odmena
      • Recepty pre začiatočníkov
      • Jar v kuchyni
      • SEITAN – „mäso“ v novej kvalite
    • Workshop
      • ENKAUSTIKA s Beatkou
    • Varte s nami
      • Kurz varenia VARME HRAVO ZDRAVO I.
      • Kurzy varenia a pečenia
      • Kurz varenia s Royom Littlesunom
      • Kurzy varenia s Gabikou
      • Blog Varecha.sk
      • Blog.Eugenika
  • Galéria
    • Nielen chlebom…
    • Jadáleň Zdravíčko
  • Kontakt
  • Zásady ochrany osobných údajov

Makrobiotika

  • Home
  • Makrobiotika

Potraviny s pamäťou

  •  Gabika
  •   7. januára 2018

„Hľa, dávam vám všetky rastliny s plodom semena na povrchu celej zeme a všetky stromy, majúce plody, v ktorých je ich semeno: nech sú vám za pokrm!“ (Gn 1,28)      Potrava s pamäťou je potrava, ktorá nie je priemyse... čítať ďalej

Obilniny

  •  Evera
  •   7. januára 2018

– Zaujímajú miesto na vrchole rastlinnej ríše – Sú najkomplexnejším vyjadrením prírody – Zaujímajú miesto na vrchole rastlinnej ríše – Sú najkomplexnejším vyjadrením prírody – Medzi ľuďmi a obilninami... čítať ďalej

Zdravie

  •  Evera
  •   7. januára 2018

Georg Oshawa (priekopník makrobiotiky) definuje zdravie ako: stav rovnováhy fyzickej, energetickej, psychickej stav súladu s okolím, s prírodou, vesmírom stav, v ktorom robíme správne rozhodnutia stav dokonalej a plynulej cirku... čítať ďalej

Roy littlesun a poslanie kuchy

  •  Evera
  •   7. januára 2018

„To, čo jeme a ako to jeme, tvorí a ovplyvňuje kvalitu našej krvi. Od nej závisí náš spôsob vnímania, prežívania a tvorenia sveta.“                  ... čítať ďalej

Makrobiotika

  •  Gabika
  •   10. januára 2018

Je spôsob zostavovania a prípravy jedál, ktorý: využíva prírodné zdroje energie, bielkovín, tukov,      minerálnych látok – z obilovín, strukovín, zeleniny, ovocia, semien, korenín berie na vedomie ročné obdo... čítať ďalej

TOPlist
Zdravíčko EVERA
  • Domov
  • Recepty
  • Kontakt

©2017 Zdravíčko EVERA - Všetky práva vyhradené