POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

JEDÁLNY LÍSTOK
od 20. 11. do 24. 11.
2017

                                    Polievka 0,33 l: 1,- €    Menu bez pol.: 4,50 €;   Šalát 100 g: 0,50 € 

ŠTVRTOK 23. 11. 2017

POLIEVKA
1. Zelerový krém so zelerovými stopkami s Misom (6)
2. Fazuľová sladko kyslá so sójovou smotanou

MENU ZDRAVÍČKO
Plátok domáceho Seitanu (1) alebo Sójový plátok (6) na čiernohorský spôsob; petržlenová omáčka s chrenom; fazuľový karbonátok zapečený; ½ varená ryža natural, ½ zeleninový šalát s polentovými kockami

MENU OČISTA     
Vegetariánske soté v zemiakovej placke (koreňová zelenina, fazuľa, šampiňóny);
 pečený baklážan, varená ryža natural

MENU VEGI KLASIK
Francúzske zemiaky (zemiaky, zelenina, Robi drť (1), vajíčka (3) kyslá smotana(7))

MENU FRIT
Syr Hriňovská Tehla (7) vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 8,00- €
Kačacie stehna pečené; dusená červená hlávková kapusta; 1 ks domáca lokša (od firmy Šimko Freshmarket), ½ varená ryža natural

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. zeleninový šalát s polentovými kockami

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója,

7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb,
14 – mäkkýše