POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

                               JEDÁLNY LÍSTOK TÝŽDENNÝ
                                          od 25. 9. do 29. 9. 2017

                          Polievka 0,33 l: 1,00 €     Menu s pílohou: 4,50 €;      Šalát 100 g: 0, 5 €

PONDELOK 25. 9. 2017

POLIEVKA

1. Kapustnicová so sušenými hríbami, koreňovou zeleninou, kváskom (1) a Misom (6)
2. Cuketová s mrkvou
 
MENU ZDRAVÍČKO
Sójový plátok (6) na cibuli, póriku; špenátový prívarok s koreňovou zeleninou; „koláčik“
z fazule Mungo, kukuričnej polenty, tekvice Hokkaido posypaný Tavenýrom (6);
½ varená ryža natural, ½ varená špalda (1)

MENU OČISTA                                                                               
Sójové rezance (6) na čínsky spôsob; tekvica vysmažená v Hraške; varená ryža natural

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA

Aljašská Treska zapečená v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT
Kurací rezeň s broskyňou a syrom (3); ½ varená ryža natura, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. ryžové rezance
3. varená špalda (1)


UTOROK 26. 9. 2017

POLIEVKA
1. Šošovicová s koreňovou zeleninou, batatmi, mletou paprikou a Misom (6)
2. Mrkvovo zemiakový krém

MENU ZDRAVÍČKO
Goody foody rezance (1) alebo Tofu (6) rezance na prírodno; zeleninová zmes na čínsky spôsob (cibuľa, koreňová zelenina, šampiňóny, pórik, paprika, cesnak); „piroh“ z ryžového papieru plnený Robi (1) pikantnou zmesou; ½ varená ryža natural, ½ ryžové rezance

MENU OČISTA
Gazdovská zmes (šošovica, kyslá kapusta, zelenina, šampiňóny); baklažán vysmažený v Hraške;
½ varená ryža natural, 1 ks špaldovo pšeničná palacinka (1)

MENU VEGI KLASIK 
Kapustovo hokkaidové fliačky (1); mix šalát

MENU FRIT
Robi oválok (1) vysmažený v Parížskom cestíčku (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT
Morčacia plnená taštička (šampiňóny, zelenina, syr (7)); ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. ryžové rezance
3. zemiaky

STREDA 27. 9. 2017

POLIEVKA
1. Hrachová s kalerábovými rezancami, majoránkou, cesnakom a Misom (6)
2. Brokolicová s Hokkajdom

MENU ZDRAVÍČKO
Pšenový nákyp (šošovica, pšeno, zelenina, šampiňóny, paprika); Tofu Teryiaki (6)
(med, horčica, cesnak, Tamari, zázvor); dusená hlávková a kyslá kapusta s Hokkaidom;
½ varená ryža natural, ½ varený ovos

MENU OČISTA
Pšenové guľky s cícerom a zeleninou; dusená hlávková kapusta; pečené Hokkajdo;
½ varená ryža natural, ½ varené pšeno

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU FRIT
Aljašská Treska (4) na šampióňoch; zemiaky

MENU BIO MEAT
Rezeň z mletého mäsa a syravysmažený v troobale (1,3,7); zemiaková kaša s mliekom (7)

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. varené pšeno
3. ryžové rezance


ŠTVRTOK 28. 9. 2017

POLIEVKA
1. Zeleninový výživný krém s riasou Kombu, zázvorom a Misom (6)
2. Cesnačka s karfiolom a hráškom

MENU ZDRAVÍČKO
Guláš z bielej fazule a zeleniny na maďarský spôsob; pečené kalerábové hranolky; Goody foody plátok (1) alebo sójový plátok (6) na prírodno; ½ varená ryža natural, ½ placka z ovsených vločiek (1) s hokkaidovými rezančekmi

MENU OČISTA     
Tofu guľka (6); varená biela bobica so zeleninou a curry; brokolica vysmažená v Hraške;
½ varená ryža natural, ½ tarhoňa (1)

MENU VEGI KLASIK  
Lasane z Robi drte (1) a zeleniny; paradajková omáčka klasická

MENU FRIT
Karfiol vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT
Pečené kuracie stehná; ½ varená ryža, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. placka z ovsených vločiek (1) s hokkaidovými rezančekmi

PIATOK 29. 9. 2017(1)

POLIEVKA
1. Zeleninová s čiernou šošovicou a Misom (6)
2. Šampiňónová s hráškom a mrkvou

MENU ZDRAVÍČKO
Musaková guľka zapečená (zemiaky, zelenina, šampiňóny, fazuľa Azuki); prívarok z tekvice Hokkaido; Robi plátok (1) alebo sójový plátok (1) na olivách; ½ varená ryža natural,
½ varený Bulgur (1)

MENU OČISTA     
Hlivový perkelt so zeleninou; faširka z fazule Azuki zapečená; cuketa vysmažená
v cestíčku (1,3,7); ½ varená ryža natural, ½ varené cestoviny (1)

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) vysmažená v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT
Kurací rezeň vysmažený v pivnom cestíčku (1.3.7); ½ varená ryža, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. varený Bulgur (1)
ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója,
7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb,
14 – mäkkýše

0903/230 227, 0917/645089, jedalen.zdravicko@gmail.com, www.dobrastrava.sk, www.facebook.com/Zdravicko Premena