POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

                               JEDÁLNY LÍSTOK TÝŽDENNÝ
                                          od 22. 1. do 27. 1. 2018

           Polievka 0,33 l: 1,00 €     Menu s pílohou: 4,50 €;      Šalát 100 g: 0, 5 €

PONDELOK 22. 1. 2018

POLIEVKA

1. Zeleninová s riasou Wakame a Misom
(6)
2. Boršč so zeleninou, kapustou, strukovinou

MENU ZDRAVÍČKO
Fazuľa Mungo na zelenine; Tempeh
(6) natural vysmažený v Hraške; pečená zelenina;
½ varená ryža natural, ½ varená špalda
(1)

MENU OČISTA
Robi oválok (1) v marináde; zeleninová omáčka na spôsob sviečkovej so sójovou smotanou (6); brokolica vysmažená v Hraške; ½ varená ryža natural, 2 ks parená špaldovo pšeničná knedľa (1)
MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance
MENU RYBA

Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka;
MENU BIO MEAT 4,50 €
Kuracie rizoto so zeleninou; strúhaný syr Eidam (7); sterilizovaná uhorka
PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. ryžové rezance
3. zemiaky

UTOROK 23. 1. 2018

POLIEVKA
1. Zeleninová s červenou šošovicou a Misom
(6)
2. Hráškovo brokolicová (zázvor, chilli, sójová smotana (6))

MENU ZDRAVÍČKO
Plnená zapečená paprika (Tofu
(6), zelenina, ryža) zapečené; hokkaidovo zemiaková omáčka; fazuľa Rubín s hubou Shiitake a zeleninou; ½ varená ryža natural, ½ varená pohánka

MENU OČISTA
Šošovicová mafinka zapečená; dusená zelenina na curry korení; pečená tekvica;
½ varená ryža natural, 1 ks pečený zemiak

MENU VEGI KLASIK
Špaldovo pšeničné halušky (Špenátové) s bryndzou (1,7); zelerová „slaninka“ (9)

MENU FRIT
Brokolica vysmažená v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 5,50 €
Kuracie stehno pečené; grilovaná zelenina; ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2.
zemiaky
3. varená pohánka


STREDA 24. 1. 2018

POLIEVKA
1.
Zeleninová s karfiolom, mrkvou, hráškom a Misom (6)
2. Fazuľová so zeleninou

MENU ZDRAVÍČKO
Cícerový falafel zapečený; Robi rezance (1) v marináde; kelový prívarok s hubou Judášove ucho a batatmi; ½ varená ryža natural, ½ varený ovos (1)

MENU OČISTA
Sojóvé (6) mexicke chilli (červená fazuľa, kápia, pretlak, cesnak); pečený baklážan ;
½ varená ryža natural, ½ varené pšen

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v lečovej zmesi; zemiaková kaša

MENU BIO MEAT 6,50 €
Faširka z mletého mäsa vysmažená v trojobale (1,3,7); lusková omáčka so sójovou smotanou (6);
½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. varený ovos (1)


ŠTVRTOK 25. 1. 2018

POLIEVKA
1. Zeleninová s bielou reďkovkou a Misom
(6)
2.
Bryndzový „Demikát “ (7)

MENU ZDRAVÍČKO
Karbonátok
z bielej fazule, ryže a zeleniny zapečený; cuketová omáčka so sójovou smotanou (6) a kôprom; plátok Tempehu (6) naparený; ½ varená ryža natural, ½ varená červená ryža

MENU OČISTA
Vegetariánske soté v zemiakovej placke (1, 3,7) (bobica, koreňová zelenina, paprika, šampiňóny);
cuketa vysmažená v Hraške

MENU VEGI KLASIK
Šúľance s makom (1)

MENU FRIT
Karfiol vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 4,50 €
Gordon bleue na prírodno (šunka, syr (7)); ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. kukuričná kaša


PIATOK 26. 1. 2018

POLIEVKA
1. Zeleninová s fazuľou Azuki a Misom
(6)
2.
Lusková s mrkvou

MENU ZDRAVÍČKO
Guláš z tmavej bobice so zeleninou a zemiakmi;
Robi plátok (1) marinovaný; pečená tekvica; ½ varená ryža natural; 1 ks placka z ovsených vločiek (1) a zemiakov

MENU OČISTA
Plnený zapečený kelový list (fazuľa, zelenina, ryža); kelová šťava; mrkva vysmažená v Hraške;
½ varená ryža natural, ½ kukuričná kaša

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 6.00,- €
Morčacie rezance na čínsky spôsob; ryžové rezance

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3.
ryžové rezance


SOBOTA 27. 1. 2018

Podľa aktuálnej dennej ponuky

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója,
7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb,
14 – mäkkýše

0903/230 227, 0917/645089, jedalen.zdravicko@gmail.com, www.dobrastrava.sk, www.facebook.com/Zdravicko Premena