POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

                               JEDÁLNY LÍSTOK TÝŽDENNÝ
                                          od 20. 11. do 24. 11. 2017

           Polievka 0,33 l: 1,00 €     Menu s pílohou: 4,50 €;      Šalát 100 g: 0, 5 €

PONDELOK 20. 11. 2017

POLIEVKA

1. Zeleninová s fazuľou, čínskou kapustou a Misom (6)
2. Kukuricová krémová s kari, cesnakom a sójovou smotanou (6)

MENU ZDRAVÍČKO;
Tempeh (6) natural na zelenine; pečená kyslá kapusta so šampiňónmi; guľka z Robi drte (1)
a vareného ovsu (1); ½ varená ryža natural, ½ varená špalda (1)

MENU OČISTA     
Tofu (6) na zelenine so sušenými slivkami; pečená tekvica; varená ryža natural

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA

Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,4); zemiaky, domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 0 €
Morčacie Chilli con carne (červená fazuľa, kukurica, sušené paradajky);
½ varená ryža natural, 1 ks kukuričná placka
 
PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. ryžové rezance
3. varená špalda (1)
 

UTOROK 21. 11. 2017

POLIEVKA
1. Zeleninová na spôsob paradajkovej s čerstvou bazalkou a Misom (6)
2. Šošovicová so zeleninou

MENU ZDRAVÍČKO
Tofu (6) guľka s ryžou natural a riasou Nori zapečená; zeleninová zmes na čínsky spôsob
s hubou Judášove ucho; opečené Robi rezance (1) alebo sójové rezance (6) s konopnými semienkami; ½ varená ryža natural, ½ kukuričná kaša s Chio semienkami

MENU OČISTA
Ryžové rolky zapečené (zelenina,.šošovica lupienky); špenátový dressing (čerstvý špenát,Tofu (6), cibuľa, cesnak); batat vysmažený v Hraške; kukuričná kaša

MENU VEGI KLASIK
Granadír (zemiaky, cestoviny (1) , Tempeh (6)); sterilizovaná uhorka

MENU FRIT
Šampiňóny vysmažené v trojobale (1,3,7) alebo v Hraške; zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 5,00- €
Kuracie prsia vysmažané v Parížskom cestíčku (1,3,7); ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. ryžové rezance
3. kukuričná kaša

STREDA 22. 11. 2017

POLIEVKA
1. Kelová s batatmi a Misom (6)
2. Mrkvový krém s Tofu (6)

MENU ZDRAVÍČKO
Krúpový Kubo (krúpy (1) alebo ryža natural, koreňová zelenina, Tempeh (6), šampiňóny); cícerový Hummus, Goody foody (1) plátok alebo Tofu (6) plátok na prírodno; pečená maslová tekvica; varená ryža natural alebo varené pšeno

MENU OČISTA
Cícer „Miš maš“ (zelenina, kyslá kapusta, šampiňóny, sójová smotana (6)); plátok cibule
vysmažený v hraške; ½ varená ryža natural, ½ varené pšeno

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v trojoble (1,3,7)); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 4,50,- €
Mletý mäsový syrový rezeň zapečený (bravčové a hovädzie mleté mäso, syr (7));
zemiaková kaša (7)

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. varené pšeno
3. varené pšeno


ŠTVRTOK 23. 11. 2017

POLIEVKA
1. Zelerový krém so zelerovými stopkami s Misom (6)
2. Fazuľová sladko kyslá so sójovou smotanou

MENU ZDRAVÍČKO
Plátok domáceho Seitanu (1) alebo Sójový plátok (6) na čiernohorský spôsob; petržlenová omáčka s chrenom; fazuľový karbonátok zapečený; ½ varená ryža natural, ½ zeleninový šalát s polentovými kockami

MENU OČISTA     
Vegetariánske soté v zemiakovej placke (koreňová zelenina, fazuľa, šampiňóny);
 pečený baklážan, varená ryža natural

MENU VEGI KLASIK
Francúzske zemiaky (zemiaky, zelenina, Robi drť (1), vajíčka (3) kyslá smotana(7))

MENU FRIT
Syr Hriňovská Tehla (7) vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 8,00,- €
Kačacie stehna pečené; dusená červená hlávková kapusta; 1 ks domáca lokša (od firmy Šimko Freshmarket), ½ varená ryža natural

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. zeleninový šalát s polentovými kockami

PIATOK 24. 11. 2017

POLIEVKA
1. Zeleninová so šampiňónmi a Misom (6)
2. Rybacia so zeleninou (4)

MENU ZDRAVÍČKO
Balkánska Musaka (fazuľa Azuki, koreňová zelenina, sušené paradajky, paprika, baklažán); Robi plátky (1) alebo sójové plátky (6) na rasci, cibuli, cesnaku; hokkaidový dressing; ½ varená ryža natural,
varená pohánka

MENU OČISTA     
Valčeky z fazule Azuki zapečené; dusená zelenina na kari; tekvica Hokkajdo vysmažaná
v Hraške, ½ varená ryža natural, ½ varená pohánka

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,7)); zemiaky;

MENU BIO MEAT 4.50,- €
Kuracie stehná pečené; mrkvový šalát s ananásom; ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3. varená pohánka

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby, 5 – arašidy, 6 – sója,
7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica, 11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb,
14 – mäkkýše

0903/230 227, 0917/645089, jedalen.zdravicko@gmail.com, www.dobrastrava.sk, www.facebook.com/Zdravicko Premena