POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

                      JEDÁLNY LÍSTOK TÝŽDENNÝ
                           od 9. 4. do 14. 4. 2018

        0,33 l: 1,00 €     Menu s pílohou: 4,50 €;      Šalát 100 g: 0, 5 €

PONDELOK 9. 4. 2018

POLIEVKA
1. Zeleninová s mladou žihľavou a Misom (6)
2. Ueleninová s fazuľou Mungo


MENU ZDRAVÍČKO
Špaldový nákyp so zeleninou zapečený (špalda (1), Tavenýr (6), zelenina, Medvedí cesnak); cuketový prívarok (cuketa, zemiaky, kvaka) s kôprom a sójovou smotanou (6); Tempeh
natural
(6) vysmažený v Hraške; ½ varená ryža natural, varený Bulgur (1)

MENU OČISTA
Sójový
(6) guláš so zeleninou; cuketa vysmažená v Hraške;
½ varená ryža natural,1/2 Kuskus (1)

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky;
½ varená ryža natural


MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,7); zemiaky, domáca Tatárka

MEU BIO MEAT 5,00 €
Segedínsky guláš z bravčového pliecka (kyslá kapusta, kyslá smotana (7)); parená špaldovo pšeničná knedľa (1)

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky

3. varený Bulgur (1)

UTOROK 10. 4. 2018

POLIEVKA

1. Šošovicová (naklíčená šošovica) s kvakou, koreňovou zeleninou a Misom (6)
2. Kapustová s kalerábom a kurkumou


MENU ZDRAVÍČKO
Jarná Mozaika s Tofu (Tofu (6), zelenina, šampiňóny, špenát, kukuričná polenta);
zeleninový krém s cviklou; plátok Goody foody
(1) alebo Tempehu (6); ½ varená ryža natural, 1 ks pečený zemiak

MENU OČISTA
Chilli con carne (koreňová zelenina, fazuľa Rubím, kukurica, šampiňóny);
cuketa vysmažená v Hraške; ½ varená ryža natural,1 ks placka z kukuričnej polenty

MENU FRIT
Karfiol vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU VEGI KLASIK
Parené špaldovo pšeničné buchty (1) plnené domácim slivkovým lekvárom; kakao

MENU BIO MEAT 4,50 €
Fašírka z mletého mäsa zapečená (1); zemiakový prívarok; 1 ks špaldovo pšeničná
kaizerka
(1)

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergén sézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky

3. placka z kukuričnej polenty

STREDA 11. 4. 2018

POLIEVKA
1. Kelová s Judášovým uchom, mrkvou a Misom (6)
2. Šampiňónová s koreňovou zeleninou

MENU ZDRAVÍČKO
Pečená plnená cuketa (cuketa, zelenina, hrach); Robi plátky (1) na pive a rasci; Tofu dressing s listovým špenátom a cesnakom; biela reďkovka vysmažená v Hraške; ½ varená ryža natural, ½ varené pšeno

MENU OČISTA
Domáci Seitan na rasci s cesnakom
; dusená červená hlávková kapusta; pečená tekvica;
½
varená ryža natural, 1 ks špaldovo pšeničný lievanec (1)

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená s kyslou smotanou, syrom a vajíčkom (3,7); zemiaková kaša

MENU BIO MEAT 4,50 €
Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste; ½ varená ryža natural,½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3.
špaldovo pšeničná (1) parená knedľa


ŠTVRTOK 12. 4. 2018

POLIEVKA
1. Cuketová s mrkvou, zemiakmi,
sójovou smotanou (6), kôprom a Misom (6)
2. Fenyklová s koreňovou
zeleninou

MENU ZDRAVÍČKO
Robi roláda
(1) plnená hokkaidovou zmesou; zemiakovo petržlenový krém s klíčkami;
sójové rezance
(6) na zelenine; ½ varená ryža natural, ½ varená červená ryža

MENU OČISTA
Plnená pečená paprika (varená ryža natural, fazuľa, zelenina); paradajková omáčka „bez paradajok“; cibuľa vysmažená v Hraške; ½ varená ryža natural, 1 ks zemiak

MENU VEGI KLASIK
Zemiakové placky s bryndzou (1,7); zelerové kocky zapečené (9); červená cibuľa

MENU FRIT
Karfiol vysmažený v trojobale (1,3,7); zemiaky; domáca Tatárka

MENU BIO MEAT 5,00 €
Kuracie prsia so sušenými slivkami; ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3.
varená červená ryža

PIATOK 13. 4. 2018

POLIEVKA
1. Zeleninová so šampiňónmi a Misom (6)
2. Hŕstková so zeleninou

MENU ZDRAVÍČKO
Špaldovo pšeničná plnená palacinka (fazuľa Azuki, zelenina, šampiňóny); Robi rezance (1)
s cviklou a chrenom zapečené; Tofu dressing
(6); ½ varená ryža natural, ½ Kuskus (1)

MENU OČISTA
Prívarok z bielej fazule bobica; zeleninová fašírka; brokolica vysmažená v Hraške;
½ varená ryža natural, ½ varená pohánka

MENU PANVIČKA
Grilovaná zelenina PANVIČKA; bielkovinová zložka podľa dennej ponuky; ryžové rezance

MENU RYBA
Aljašská Treska (4) zapečená v trojobale (1,3,7); zemiakový majonézový šalát

MENU BIO MEAT 4,50 €
Španielsky vtáčik z kuracieho mäsa; ½ varená ryža natural, ½ zemiaky

PRÍLOHY – posýpka na prílohy obsahuje alergénsézam – 11)
1. varená ryža natural
2. zemiaky
3.
zemiakový majonézový šalát


SOBOTA 14. 4. 2018

Podľa dennej ponuky

ALERGÉNY:
1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 – ryby,
5 – arašidy, 6 – sója, 
7 – mlieko, 8 – orechy, 9 – zeler, 10 – horčica,
11 – sézam, 12 – oxid siričitý, 13 – bôb, 14 – mäkkýše

0903/230 227, 0917/645089, jedalen.zdravicko@gmail.com, www.dobrastrava.sk, www.facebook.com/Zdravicko Premena